Veelgestelde vragen

Hieronder voor u de veelgestelde vragen op een rijtje:

 • Wat kost het om mijn motor via jullie te verkopen?
  Uw motor aan ons verkopen is geheel gratis. Ons verdienmodel is helder, eenvoudig en al eeuwenoud, wij kopen uw motor in en wij verkopen deze weer door. De marge tussen de inkoop en de verkoopprijs is waar wij onze kosten mee kunnen betalen.
 • Ben ik iets verplicht na het invullen van het formulier?
  Nee, het invullen is geheel vrijblijvend en wij willen graag dat iedereen zich prettig voelt om zijn motor te verkopen zonder dat er duimschroeven of moeilijke taal aan te pas komt. Wij houden ons aan ons woord als we een motor inkopen en gaan er van uit dat u dat ook doet.
 • Hoe lang mag ik nadenken over mijn bod?
  U mag, als u een bod ontvangen heeft, zo lang nadenken als u wilt. Wij kunnen ons echter niet eeuwig aan een bod houden en behouden daarom ook hetzelfde recht als u om er van af te kunnen zien als het te lang gaat duren. Mochten er in korte tijd meerdere van dezelfde motoren ingekocht worden dan kan dat de prijs beïnvloeden of soms zelfs betekenen dat wij de motor niet meer in kunnen of willen kopen omdat we er geen klanten meer voor hebben.
 • Zijn mijn gegevens bij u veilig?
  Absoluut, wij kopen en verkopen motoren. Persoonsgegevens zijn bij ons niet te koop en u gegevens worden naar verloop van tijd gewoon uit ons systeem verwijderd. Wij sturen ook geen nieuwsbrieven of iets dergelijks want dit lijkt ons overbodig.
 • Krijg ik een vrijwarring?
  Uiteraard, de motor wordt ter plekke bij de verkoop gevrijwaard en deze sturen wij u direct met een pdf toe, deze kunt u dan weer doorsturen naar uw verzekeringsmaatschappij.
 • Betalen jullie contant?
  Als het echt niet anders kan wel maar onze voorkeur is per bank. Met een spoedbetaling van de ene naar de andere bank staat het bedrag er binnen 10 minuten veilig op uw rekening.
  Wij nemen de motor pas mee als u het bedrag op uw rekening heeft staan dus veiliger kunnen wij het niet maken.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op!

Wij hechten veel waarde aan de best mogelijke service. Onze klanten geven ons gemiddeld een:

cijfer

Veilig en snel uw motor verkopen

Vul hieronder uw kenteken in en ontvang geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw motor!

of voer uw motor handmatig in Ontvang een vrijblijvend bod

JeMotorVerkopen.nl is veilig en snel!

Bij het verkopen van uw motor wilt u dat alles makkelijk en goed verloopt. U kunt natuurlijk zelf uw motor proberen te verkopen door advertenties te plaatsen, onbekende mensen te ontvangen die interesse tonen en vaak loze (lage) biedingen doen. Bij Dr. Motoren gaat dit anders! U biedt hier simpelweg uw motor ter verkoop aan en ontvangt gratis en vrijblijvend een bod.

Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.

Motor verkopen

Uw motor verkopen? Wij helpen u graag.

Ontvang een gratis en vrijblijvend bod op uw motor!

of voer uw motor handmatig in Ontvang een vrijblijvend bod

Wij bieden jou de beste manier om vlot, veilig en vertrouwd je motor te verkopen. Wij zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen.

Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons. Wij zijn een RDW erkend bedrijf.

Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.