Hoe werkt het?

Eigenlijk heel eenvoudig, Uw wilt motor graag verkopen en wij willen graag motoren inkopen.

Welkom bij Dr. Motoren! Hier kunt u op een snelle, veilige en simpele manier uw motor ter verkoop aanbieden. Wij zijn altijd op zoek voor onszelf en voor onze collega’s naar motoren van bekende en onbekende merken. U vult eenvoudig uw kenteken en of uw gegevens in en ontvangt van ons, bij interesse, op zeer korte termijn een marktconform (inkoop) bod. Dat scheelt u een hoop geregel en tijd. Als u uw motor aan ons wilt verkopen, krijgt u meestal binnen 24 uur al antwoord!

Bij het verkopen van uw motor wilt u dat alles makkelijk en goed verloopt. U kunt natuurlijk zelf uw motor proberen te verkopen door advertenties te plaatsen, onbekende mensen te ontvangen die interesse tonen en vaak loze biedingen doen om vervolgens nooit meer te reageren. Bij Je Motor Verkopen gaat dit anders! U biedt hier simpelweg uw motor ter verkoop aan en ontvangt binnen 24 uur een bod.

Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons. Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.

Wij onderscheiden ons van de andere bekende inkoopsite’s omdat u bij ons direct met de koper contact heeft.
Korte lijntjes en geen makelaar of tussenpersoon die zijn kosten door moet belasten aan de kopende of verkopende partij dus per saldo duidelijker en goedkoper dan de concurrent.

Benieuwd naar wat uw motor op kan brengen?
Vul dan u kenteken in en verkoop je motor snel!

Neem contact met ons op!

Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op!

Wij hechten veel waarde aan de best mogelijke service. Onze klanten geven ons gemiddeld een:

cijfer

Veilig en snel uw motor verkopen

Vul hieronder uw kenteken in en ontvang geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw motor!

of voer uw motor handmatig in Ontvang een vrijblijvend bod

JeMotorVerkopen.nl is veilig en snel!

Bij het verkopen van uw motor wilt u dat alles makkelijk en goed verloopt. U kunt natuurlijk zelf uw motor proberen te verkopen door advertenties te plaatsen, onbekende mensen te ontvangen die interesse tonen en vaak loze (lage) biedingen doen. Bij Dr. Motoren gaat dit anders! U biedt hier simpelweg uw motor ter verkoop aan en ontvangt gratis en vrijblijvend een bod.

Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.

Motor verkopen

Uw motor verkopen? Wij helpen u graag.

Ontvang een gratis en vrijblijvend bod op uw motor!

of voer uw motor handmatig in Ontvang een vrijblijvend bod

Wij bieden jou de beste manier om vlot, veilig en vertrouwd je motor te verkopen. Wij zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen.

Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons. Wij zijn een RDW erkend bedrijf.

Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.