Merken

De merken motoren die wij graag inkopen zijn:

Klik hier om uw motor direct aan te bieden

Dit zijn de bekendste motormerken. Van al deze merken kunt u ten alle tijden, ieder model, bij ons aanbieden.

Ook andere motor merken kopen wij graag van u in

Naast deze merken kunt u uiteraard ook alle andere merken motoren verkopen aan ons. Zo ontvangt u van ons ook een goed bod, als u een quad of motorscooter aanbiedt.

Binnen 24 uur antwoord en bij spoed zelfs binnen die tijd afgehandeld!

Als u uw motor bij ons te koop aanbiedt, krijgt u binnen 24 uur een bod of antwoord van ons. Mocht u de motor, nadat u ons bod accepteert, komen brengen dan kunt u zelfs op een vergoeding rekenen.

Kortom, aan ons kunt u uw motor op een goede en betrouwbare wijze verkopen. Daarvoor hebben wij een formulier opgesteld waar u alle motorgegevens in kunt vullen, inclusief afbeeldingen. Wij kunnen dan direct een goed bod uitbrengen.

Klik hier om uw motor direct aan te bieden

Neem contact met ons op!

Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op!

Wij hechten veel waarde aan de best mogelijke service. Onze klanten geven ons gemiddeld een:

cijfer

Veilig en snel uw motor verkopen

Vul hieronder uw kenteken in en ontvang geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw motor!

of voer uw motor handmatig in Ontvang een vrijblijvend bod

JeMotorVerkopen.nl is veilig en snel!

Bij het verkopen van uw motor wilt u dat alles makkelijk en goed verloopt. U kunt natuurlijk zelf uw motor proberen te verkopen door advertenties te plaatsen, onbekende mensen te ontvangen die interesse tonen en vaak loze (lage) biedingen doen. Bij Dr. Motoren gaat dit anders! U biedt hier simpelweg uw motor ter verkoop aan en ontvangt gratis en vrijblijvend een bod.

Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.

Motor verkopen

Uw motor verkopen? Wij helpen u graag.

Ontvang een gratis en vrijblijvend bod op uw motor!

of voer uw motor handmatig in Ontvang een vrijblijvend bod

Wij bieden jou de beste manier om vlot, veilig en vertrouwd je motor te verkopen. Wij zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen.

Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons. Wij zijn een RDW erkend bedrijf.

Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.